«
Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank Kredi Kartı: Kredi kartı günümüzde olmazsa olmaz ihtiyaçlarımız arasındadır. Kredi kartı kullanımının pek çok kolaylıkları vardır. Üzerimizde para ve cüzdan taşımamıza gerek kalmaz. Yüksek meblağlı harcamalarımızda taksit yapma kolaylığı sağlar. Aldığımız ürünlerin ödemesini bir sonraki ay ödeyerek peşin ödeme dezavantajından kurtulmamızı sağlar. Harcamalarımızda kullandığımız kredi kartının sağladığı puan gibi promosyon hediyeler kazanabiliriz. İnternetten yaptığımız ödemeleri kolaylaştırır. Yurtdışında kullanım avantajı sağlar. Bu ve pek çok neden sayesinde kredi kartı hayatımızda pek çok kolaylık ve konfor alanı sağlamaktadır. 

1954 yılından beri hizmet vermekte olan Türkiye’nin en güçlü bankası Vakıfbank, en güvenilen, en güçlü banka olma niteliğiyle Türk finans sektöründe önemli bir role sahiptir. Vakıfbank kredi kartı olarak banka Vakıfbank Worldcard’ı piyasaya sürmüştür. Yıllardır kullanıcılarında memnuniyet yaratan Vakıfbank Worldcard, en çok kullanılan kartlar arasındadır.

Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu İçin Hangi Belgeler Gerekir?

Vakıfbank Worldcard kullanıcısı olmak için şu belgelerin hazırlanması gerekmektedir:

  1. TC numaralı nüfus cüzdanı
  2. Çalışanlar için maaş bordrosu
  3. Serbest çalışanlar için vergi levhası
  4. Maaşını Vakıfbank’tan alan emekli ya da çalışanlar için sadece nüfus cüzdanı yeterli olmaktadır.

Vakıfbank Kart Başvurusu Nereleren Yapılır?

Kart başvurusu için gereken belgeler hazırlandıktan sonra şu kaynaklardan başvuruda bulunabilirsiniz:

  • Vakıfbank şubelerine giderek başvuruyu oradan bizzat yapabilirsiniz.
  • Vakıfbank ATM’lerinden dilediğiniz her saat başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Vakıfbank internet sitesi www.vakifbank.com.tr adresine girerek, başvuru formu doldurabilirsiniz.
  • Vakıfbank telefon bankacılığı numarası 08502220724’ü arayarak online olarak kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.
  • Cep telefonunuzla VB yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 5724 nolu hatta mesaj atarak başvuru yapabilirsiniz.

Kredi kartı başvuru sonucunuz, başvurma kaynağınıza göre 5 dakika ile 30 dakika arasında telefonla, mesajla ya da yazılı olarak tarafınıza bildirilir. Kredi kartı başvurunuz onaylanırsa kartın adresinize ulaşımı 7 iş günü içerisindedir.

Vakıfbank Kredi Kartı Alma Şartları Nelerdir?

Vakıfbank’tan kredi kartı almak için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekir. Gelir kaynağınızın olması ve bunu ispatlamanız istenmektedir. Kredi notunuzun en az 1100 olması Vakıfbank kredi kartı alma kriterleri arasındadır. Bu not son derece kolay ve herkesin ulaşabileceği bir seviyededir. Bu nedenle Vakıfbank’a kredi kartı başvuru yapmak oldukça kolay olmaktadır.

Bir diğer kriter; bankacılık Limit Kontrol Sistemi (LKS)’dir. Bankacılık sisteminin ortak bir kontrol sistemi olan LKS’de; kredi kartlarınızın toplam limitinin gelirinizin en fazla 4 katı olabileceği şartı konulmuştur. Eğer LKS limitinizi aştıysanız kredi kartı için tüm koşulları sağlasanız bile kart onayı verilememektedir. Böyle bir durumda kullanılmayan kartlar iptal edilmeli ve tekrar kredi kartı için başvuru yapılmalıdır.

Vakıfbank diğer banka kredi kartı başvuru ve kullanımlarını en çok kontrol eden bankadır. Diğer bankalara yaptığınız çok sayıda kredi kartı başvurusu, düzenli ödeme yapmamanız ya da kara listede yer almanız Vakıfbank’a yaptığınız başvuru için olumsuz bir imaj oluşturabilir ve başvurunuzun kabul edilmemesi söz konusu olabilir.

İlginizi çekebilir: Kredi Notunu Yükseltmek İçin 10 Etkili Yöntem

Bir Cevap Yaz
Yazıyı Puanla !

Yatırımkulis Hakkında

avatar

Yatırımkulis

Yatırımkulis.com olarak ziyaretçilerimize yatırım fikirleri, para yönetimi ve daha birçok finansal konuda fikir alışverişinde bulunma amacındayız.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *